Redirecționează 2% din impozitul pe venit!

 

Studiile arată că în prezent, la 5 ani, 98% dintre copii pot fi considerați genii. Ei sunt curioși, creativi și au capacitatea de a învăța și de a rezolva probleme în multe moduri. Cu alte cuvinte, au mintea deschisă! Numai 10% dintre ei mai păstează aceste abilități la vârsta de 15 ani.

(sursa: youtube.com, La Educación Prohibida)

 

evolutie

 

Educația pe care o oferim copiilor noștri reflectă felul în care vom trăi în viitor! Înseamnă felul în care aceștia vor înțelege lumea și viața; și mai înseamnă puterea lor de a-și găsi rostul și rolul în lumea pe care o vor crea.

ASTFEL, TOTUL DEPINDE DE EDUCAȚIA PE CARE LE-O OFERIM NOI ASTĂZI!

Redirecționează 2% din impozitul pe venit!

Ca persoană fizică ai posibilitatea să redirecționezi 2% din impozitul pe venit obținut din salariul din anul anterior către o organizație nonprofit.
Formularul 230 se completează cu datele tale personale și se depune sau se trimite prin poștă către secția financiară unde ești înregistrat până la data de 25 mai a anului curent.

Dacă vrei să contribui și tu cu redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către Asociația Învață-Să-Zbori, te rugăm să urmezi pașii următori:

  1. Descarcă modelul de formular 230 deja completat cu datele Asociației Învăță-Să-Zbori:  formular 230 ANAF+instructiuni (dacă ești salariat), formularul 200 ANAF  (dacă ai venituri din alte surse).
  2. Printează formularul,
  3. Trebuie doar să completezi datele tale personale în Sectiunea I,
  4. Pune semnătura ta în dreptul câmpului Semnătura contribuabil,
  5. Trimite formularul prin poștă sau depune-l personal la administrația financiară a județului/sectorului tău, până la data de 25 mai a anului curent.

 

Convinge cât mai mulți cunoscuți și membri din familie să doneze 2% din impozit pentru Asociația Învață-Să-Zbori și contribuie astfel activ la schimbarea paradigmei de gândire în sistemul de învățămând din România de la cantitativ la calitativ, coerent, sustenabil si eficient!

 

Îți mulțumim!!!