Redirecționează 2% din impozitul pe venit!

Studiile arată că în prezent, la 5 ani, 98% dintre copii pot fi considerați genii. Ei sunt curioși, creativi și au capacitatea de a învăța și de a rezolva probleme în multe moduri. Cu alte cuvinte, au mintea deschisă! Numai 10% dintre ei mai păstează aceste abilități la vârsta de 15 ani.

(sursa: youtube.com, La Educación Prohibida)

 

evolutie

 

Educația pe care o oferim copiilor noștri reflectă felul în care vom trăi în viitor! Înseamnă felul în care aceștia vor înțelege lumea și viața; și mai înseamnă puterea lor de a-și găsi rostul și rolul în lumea pe care o vor crea.

ASTFEL, TOTUL DEPINDE DE EDUCAȚIA PE CARE LE-O OFERIM NOI ASTĂZI!

Investește în schimbarea paradigmei de gândire în educație!
Redirecționează 2% – 3,5% din impozitul pe venit!

Pana pe 15 Martie 2019, persoanele fizice care au realizat venituri în 2018 pot direcționa 2% – 3,5% din impozitul pe venit, fără niciun cost, către ASOCIAȚIA ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI, prin transmiterea formularului 230 la agenția ANAF la care sunt înregistrați. Impozitul este deja plătit, trebuie doar să completeze Formularul 230, atașat mesajului, cu datele personale si datele asociației

Nume: Asociatia Învață să Zbori
CUI: 33193340
IBAN: RO39BTRLRONCRT0248854201
Banca: Banca Transilvania, Bucuresti, Romania

Orice copil știe în mod natural să „zboare”. Se naște liber, în contact cu intuiția sa, la fel de înțelept precum Universul. Unde se pierd aceste Daruri? Când începe să uite că știe deja totul?… „

Asociația ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI există pentru a-i ajuta pe copii să își aducă aminte de esența lor, de inteligența și talentele lor native, de energia care se naște din pasiunile lor. Noi suntem aici pentru a-i învăța să își deschidă aripile și să zboare liberi de condiționările societății în care trăim. Împreună cu toți cei care cred că inteligența copiilor noștri merită o șansă: dascăli cu har, psihologi intuitivi, coach empatici, traineri pasionați, părinți devotați, politicieni responsabili… Asociația ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI își propune să schimbe mentalitatea „nazistă” din Educație.

Împreună putem găsi Calea de a implementa soluțiile ce vor scoate din criză sistemul actual al Educației din România. Asociația ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI este o inițiativă venită din inimă, din pasiune și din responsabilitate socială, prin care vom lăsa o urmă pe acest Pământ, o urmă pe care copiii noștri vor putea păși fericiți.

Până acum, toată activitatea noastră a fost făcută din resurse proprii ale fondatorilor, ale participanților la activitățile noastre și foarte mult voluntariat. Fără investiții sau susținere externe. Acum, dorim să ne extindem activitatea și în sfera școlilor și mediilor de profesori care, cum bine știm cu toții, oricât de talentați și pasionați ar fi, au extrem de puține resurse financiare.
Nu putem continua singuri, așa că vă cerem sprijinul. Dacă credeți în necesitatea schimbării paradigmei de gândire în educație,  oferiți-ne ajutorul dvs. Fiecare investiție pe care o veți face are impact asupra viitorului educației copiilor noștri și a societății viitorului.

„Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume!…”

Formularul trebuie trimis la ANAF până pe 15 martie 2019

TOT ce trebuie să știi despre mecanismul 2%

Redirecționarea procentului din impozitul pe venit al persoanelor fizice:

Formularul 230 este completat de persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Suma care revine de la fiecare contribuabil este calculată de ANAF.

Cum se completează formularul?

Se completează datele personale de identificare de la secțiunea 1, datele ONG – ului la secțiunea 3 bifând căsuța aferenta secțiunii și semnătura contribuabilului.

Declarația unica (anterior – formularul 200): Persoanele care realizează venituri din alte surse trebuie sa depună/ trimită personal documentele necesare la ANAF, conform instrucțiunilor de pe site-ul ANAF.


Cum transmiți formularul 230 completat către ANAF:

Depui/trimiți în nume personal (direct la ANAF sau prin poştă) – mergi direct la agenția ANAF respectivă și depui fizic formularul sau trimiți formularul prin poștă, obligatoriu cu confirmare de primire. Caută aici agenția ANAF de care aparții.
sau

Depui ONLINE în Spațiul Public Virtual – dacă iți creezi sau dacă ai deja cont online in Spațiul Public Virtual, pe www.anaf.ro – de acum vei putea depune orice declarație –  doar intri in cont si selectezi formularul 230, unde adaugi datele noastre:

Nume: Asociația Învață să Zbori
CUI: 33193340
IBAN: RO39BTRLRONCRT0248854201
Banca: Banca Transilvania, București, Romnia

Descarcă modelul de formular 230, completează cu atenție datele Asociației Învăță-Să-Zbori:  Formular 230 ANAF .
Dacă ai nevoie de mai multe informații, poți parcurge și următoarele instrucțiuni.

  1. Descarcă modelul de formular 230, completează cu atenție datele Asociației Învăță-Să-Zbori:  Formular 230 ANAF .
    Dacă ai nevoie de mai multe informații, poți parcurge și următoarele instrucțiuni.
  2. Printează formularul,
  3. Trebuie doar să completezi datele tale personale în Sectiunea I și datele asociației așa cum este indicat mai sus.
  4. Pune semnătura ta în dreptul câmpului Semnătura contribuabil,
  5. Trimite formularul la ANAF, urgent (termen limita 15 martie 2019)

 

Convinge cât mai mulți cunoscuți și membri din familie să doneze 2% din impozit pentru Asociația Învață-Să-Zbori și contribuie astfel activ la schimbarea paradigmei de gândire în sistemul de învățămând din România de la cantitativ la calitativ, coerent, sustenabil si eficient!

 

Îți mulțumim!!!