„Prin gifted education se respectă natura divină a omului şi nu omul-marfă, omul de consum. Noi promovăm omul creator, omul capabil să-şi dezvolte potenţialele.”

+ Înțelegerea atitudinilor și viziunilor diferite ale oamenilor; descoperirea, analizarea și aprofundarea modulului în care funcționează creierul.

+ Reconectarea cu zonele de potențial și recuperarea acestora: deoarece tot ceea ce este ignorat nu se întărește și nu devine funcțional. Educația clasică primită a produs efecte colaterale vizibil negative ce se reflectă în restrângerea orizonturilor de gândire și acțiune, blocarea creativității, inhibarea curajului, subminarea încrederii în sine și îngrădirea autonomiei și a libertății personale.

+ Aplicarea neuroștiințelor în înțelegerea modului de gândire și dezvoltare a abilităților individuale transferate în Gifted Education pentru Adulți.

+ Potențarea abilităților individuale și antrenrea acestora spre emancipare.

+ Maximizarea potențialului prin înțelegerea funcționalității creierului, reactivarea mecanismelor interne de vindecare și eliberarea stresului, rescrierea programelor interne care ne susțin.

+ descoperirea propriului stil de învățare corelat cu tipurile de inteligență pentru dezvoltarea holistică a sistemului minte – corp – suflet.

+ (Re)Activarea CREATIVITĂȚII și infuzarea ei în toate zonele de viață.

+Dezvoltarea inteligenței integratoare prin funcționarea echilibrată a ambelor emisfere cerebrale, descoperirea strategiilor personale și integrarea practică a tuturor instrumentelor dobândite în cadrul formării.

Multe dintre greșelile din educație se datorează unei neînțelegeri suficiente a modului de funcționare a creierului uman. Printre aceste neînțelegeri se află cele legate de emisferele cerebrale, de creierul mijlociu, etc. În consecință, sistemul de predare / învățare a fost proiectat astfel încât, ignorând capacitățile extraordinare ce se dezvoltă pe potențialele native, în loc să conducă la maximizarea potențialelor umane și la optimizarea proceselor, a condus la ratarea acestor potențiale prin tehnici didactice greșit proiectate.

Creierul neantrenat nu păstrează active zonele cu potențial, căci organismul nu hrănește ceea ce nu folosește. Din acest motiv educația nu este doar legată de însușirea de cunoștințe ci, în primul rând, de dezvoltarea personalităților.

Studiile recente de genetică cuantică și neurofiziologie arată date extrem de relevante asupra modului de funcționare a creierului uman. Aceste descoperiri deschid noi orizonturi și ne conduc pe drumul unor noi deschideri asupra fenomenului învățării atât la copii cât și la adulți cu aplicații profunde în dezvoltarea și creșterea personală.

Concluzia este că se poate învăța fără chin, pedepse/sancțiuni, răsplăți și evaluări cantitative. Această învățare, infinit mai eficientă, se poate face când creierul este fericit, nu stresat, când este într-o stare de armonie, nu de conflict.

O formare unică și interactivă, alături de Ramona Gherasim și Ioana Huiduc Manolescu, creată pe fundamentele metodei prof. dr. Florian Colceag și dezvoltată prin experiența practică, de peste zece ani, a trainerilor atât în domeniul Gifted Education, cât și în cel al creșterii și dezvoltării personale.

Această formare ne introduce în lumea fascinantă a funcționalităților creierului și dezvoltării integrate a emisferelor cerebrale prin utilizarea neuroștiințelor și tehnicilor de Gifted Education.

Prin parcurgerea acestei formări vei putea înţelege mai bine comportamentele copiilor (şi chiar pe al tău), privite prin prisma neuroştiinţelor, în scopul creşterii calităţii vieţii şi maximizării potenţialelor personale!

Vino dacă te preocupă dezvoltarea abilităţilor native ale copiilor prin metode educaţionale adecvate dezvoltării inteligenţei integrate şi creşterii performanţelor individuale!

Vino dacă îți dorești să fii conştient de influenţa emoţiilor şi de modul în care se desfășoară procesul de învăţare; să ştii să eviți deprimarea, pierderea sensului în viaţa noastră şi a copiilor sau chiar capcanele oferite de sistemul de învățământ actual!

Această formare îți poate oferi răspunsuri la aceste preocupări și la multe altele ce țin de dezvoltarea integratoare și funcționarea echilibrată a emisferelor cerebrale prin dezvoltarea emisferei cerebrale drepte.

 • Dezvoltarea personalităţii și abilităților individuale prin recuperarea potențialelor pierdute;
 • Activarea creativității și (re)descoperirea geniului personal;
 • Dobândirea competențelor necesare gestionării optime a propriei existenţe și atingerii performanței în viața privată și profesională;
 • Reconectarea cu pasiunile si abilitatile uitate (am abilitatea de … fac… însemnă că…);
 • Dobândirea unei baze de cunoştinţe interdisciplinare necesară înţelegerii funcţionării complexe a creierului uman şi a descifrării comportamentelor umane;
 • Învățarea de tehnici și instrumente pentru dezvoltarea inteligenţei integrate şi creşterea performanţelor individuale.
 • Trăirea integrată a pasiunilor si abilitatilor pentru atingerea echilibrului personal si profesional in mod sustenabil;
 • Dezactivarea programelor interne de auto-sabotare;
 • Reactivarea și potențarea mecanismelor interne de funcționare optimă a sistemului minte – corp – suflet;
 • Creşterea calităţii vieţii;
 • Atingerea performanței individuale și profesionale prin trăirea geniului personal și  integrarea practică, în viața de zi cu zi, a tuturor cunoștințelor noi dobândite.

Amnânată începerea până la strângerea unei grupe complete – iulie 2018.

 • 8 module*, pe trei arii principale de dezvoltare:
  • Dezvoltarea Inteligenței Intrapersonale;
  • Dezvoltarea Inteligenței Interpersonale;
  • Dezvoltarea Inteligenței Integrate.
 • 136 de ore de formare teoretică și practică în sală;
 • minimum 5 sesiuni de coaching individual cu unul dintre traineri;
 • minimum 20 ore de practică în grup (între colegi), repartizate în câte 2 – 3 ore, între fiecare modul de formare;
 • Evaluare finală prin joc și exprimare liberă creativă.

Amnânată începerea până la strângerea unei grupe de minim 15 persoane.

Modul 1: 04 – 05 noiembrie 2017

Modul 2: 16 – 17 decembrie 2017

Modul 3: 27 – 28 ianuarie 2018

Modul 4: 24 – 25 februarie 2018

Modul 5: 24 – 25 martie 2018

Modul 6: 21 – 22 aprilie 2018

Modul 7: 19 – 20 mai 2018

Modul 8: 28 iunie – 01 iulie 2018 (modul outdoor)

 • Formarea este structurată astfel încât partea teoretică este susținută de partea experiențială;
 • În sală, printr-o abordare preponderent practică;
 • Sâmbăta și duminica, conform programului stabilit la secțiunea „Perioada de Desfășurare”, între orele 09:45 – 18:30;
 • Ultimul modul se desfășoară în afara Bucureștiului și durează 4 zile.

(în curând)

Concepută astfel încât să aducă beneficii tuturor categoriilor de participanți, această formare este dedicată adulților deciși să-şi trăiască viaţa în mod conştient.

Recomandăm formarea oricărei persoane care este interesată de o mai bună cunoaștere a modului de funcționare echilibrat și integrat a creierului uman pentru (re)descoperirea Geniului Personal și atingerea Performanței, în echilibru dintre Individual și Profesional.

Ramona Gherasim

ramonagherasim@gmail.com

0748 444 888

INVESTIȚIA în dumneavoastră și în formare se realizează pe bază de sponsorizare pentru acoperirea costurilor de organizare și funcționare, într-una din următoarele modalități:

 • Varianta 1: plata eșalonată (înainte de fiecare modul) – 150 euro / modul pentru primele 7 module, 180 euro / modulul outdoor (cazarea, transportul și mâncarea se plătesc separat);
 • Varianta 2: valoarea INTEGRALĂ a formării, respectiv 120 euro/modul pentru primele 7 module, 150 euro / modulul outdoor (cazarea, transportul și mâncarea se plătesc separat), în total 990 euro / formare (20% reducere din costul total al formării) plătibili până pe data de 01 noiembrie 2017;

Puteți beneficia de un DISCOUNT DE 10% DIN COSTUL TOTAL AL FORMĂRII DUMNEAVOASTRĂ, pentru fiecare persoană adusă în cadrul formării, plătitoare a taxei de curs în oricare dintre cele două variante susmenționate.

!!! Pentru că ați fost alături de noi încă de la început, toți membrii Asociației Învață să Zbori (cu cotizația anuală plătită la zi) beneficiază de o reducere în valoare de 10% din prețul pachetului pentru care optează si pentru care efectuează plata până la termenul stabilit (această ofertă se poate cumula cu oricare alta). !!!

Înscrierea la această formare se face prin parcurgerea completă a următorilor pași:

 1. completarea formularului pe care îl găsiți aici,
 2. achitarea contribuției de participare se face prin ordin de plată în contul asociației: RO39BTRLRONCRT0248854201 deschis la Banca Transilvania sucursala Tineretului pe numele As. Învață să Zbori, CIF 33193340, cu specificația clară de plată: “Sponsorizare Formare AIZ – GEpA – varianta …”. Dovada plății asigură garantarea locului dumneavoastră în cadrul formării.
 3. completarea și semnarea Contractului de Sponsorizare, pe care îl puteți descărca de AICI: pt Persoane Fizice , pt Persoane Juridice ;
 4. trimiterea prin e-mail (office@învață-sa-zbori.ro) a copiei după buletin / carte de identitate, a Contractului de Sponsorizare semnat și scanat, precum și a dovezii achitării variantei de pachet pentru care ați optat.

Locația în care urmează să ne întâlnim urmează a fi stabilită în funcție de numărul de participanți care se vor înscrie și va fi anunțată ulterior celor înscriși în formare.

Ne vom strădui să fie o sală potrivită pentru desfășurarea cursurilor noastre, situată într-o zonă accesibilă, în apropierea mijloacelor de transport în comun și care să aibă, pe cât posibil, parcare în apropiere.

(introducere hartă google maps form cu locația exactă)

Judet, Localitate, Strada, Numar, Bloc, Scara, Etaj, Apartament, Cod Postal
Achitarea contribuției de participare se face prin ordin de plată în contul asociației: RO39BTRLRONCRT0248854201 deschis la Banca Transilvania sucursala Tineretului pe numele As. Învață să Zbori, CIF 33193340, cu specificația clară de plată: “Sponsorizare Formare AIZ – GEpA – varianta...”. Dovada plății asigură garantarea locului dumneavoastră în cadrul formării și accesul dumneavoastră pe platforma online la materialele suport de curs.

Puteți beneficia de un DISCOUNT DE 10% DIN COSTUL TOTAL AL FORMĂRII DUMNEAVOASTRĂ, pentru fiecare persoană adusă în cadrul formării, plătitoare a taxei de curs în varianta 1 sau 2 susmenționate.

!!! Pentru că ați fost alături de noi încă de la început, toți membrii Asociației Învață să Zbori (cu cotizația anuală plătită la zi) beneficiază de o reducere în valoare de 10% din prețul pachetului pentru care optează și pentru care efectuează plata până la termenul stabilit (aceasta se poate cumula cu orice altă ofertă). !!!