Atelier #01 Mandale de Lumină / Dorința Inimii

Orice căutare, orice plan și orice drum inițiatic incep din, de la și pentru trăirea completă și autentică a DORINȚEI INIMII noastre.
 
Cine suntem, ce ne dorim și încotro ne îndreptăm sunt întrebări fundamentale ale fiecărei ființe pornite pe Calea trăirii conștiente, cu responsabilitate și cu sens a propriei sale vieți.
 
Vă invităm să urmăm împreună firul roșu al Ariadnei, prin intermediul geometriei sacre și al Mandalelor de Lumină. Veniți să descoperiți ce ne face cu adevărat să tresărim, să ne dăm jos dimineața din pat, să ne motivăm și, în final, să creștem și să ne dezvoltăm. Haideți să aducem tot mai mult în viața noastră bucuria de a trăi dorința inimii din plin în mod unic și autentic.
 
Mandalele sunt cunoscute și folosite din cele mai vechi timpuri pentru deschiderea de noi orizonturi și accesarea unor dimensiuni altfel inaccesibile minții omenești. Ele sunt utilizate, în principal, pentru activarea sau amplificare anumitor energii și aspecte din viața noastră, echilibrare, meditație, inspirație și chiar vindecare.
 
Mandalele de Lumină sunt un instrument descoperit și dezvoltat de Ursula Irgang timp de peste 20 de ani. Acestea se bazează pe geometria sacră, numerologie, șirul lui Fibonacci, I-Ching, Calendarul Mayaș, vibrația culorilor și neuroștiințe. Ele lucrează cu blândețe, în mod subtil dar în plan profund, aducând echilibru, împlinire și armonie în structura de bază – matricea ființei noastre.
 
În cadrul atelierelor, dăm frâu liber creativității, facilităm trăirea și exprimarea emoțiilor, lucrăm într-un cadru de siguranță, împreună dar fiecare cu el însuși, atât în plan conștient, cât și pe plan subconștient. Echilibrăm totodată și emisferele cerebrale, aducem la suprafață noi și nebănuite aspecte, sensuri, mesaje din străfundul sufletului nostru. Astfel, așternem pe hârtie drumul sigur către atingerea obiectivul propus, în cel mai simplu, plăcut, fluent și discret mod posibil.
 
Primul atelier se va desfășura în data de 18 februarie 2017, între orele 10:00 – 13:00, la Atelier de Suflet #44*. Atelierul se adresează persoanelor adulte iar, în cazul în care doriți să veniți însoțiți de copii, acest lucru este posibil pentru copiii care au împlinit cel puțin vârsta de 16 ani. Atelierele pentru copii sub 16 ani se organizează separat și dacă sunteți interesat(ă) vă invităm să ne scrieți în acest sens.
 
Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekHopdHr9zl8cyDMPIuceXsjRob4XV9iVLKdXNFcSO_UCHmA/viewform?usp=send_form
urmând ca detaliile suplimentare să le primiți prin e-mail.
 
Participarea se face pe bază de donație.
 
Număr de locuri disponibile: 12.
Înscrierea se va face în ordinea completării formularului.
 
Vă așteptăm cu multă Culoare, Bucurie și Lumină, să călătorim până la capătul curcubeului.
 
Iulia Ioana Huiduc Manolescu 🙂
ioana.huiduc@invata-sa-zbori.ro
www.simplymeinharmony.wordpress.com
https://www.linkedin.com/in/iulia-ioana-huiduc-manolescu-7252845/
 
& Echipa Învață să Zbori
www.invata-sa-zbori.ro
*Atelier de Suflet #44 este situat pe Calea Calarasilor 175, bl.44, sc.B, parter, ap.36, sector 3, București

Comments