Varianta online presupune accesul la materialele aferente fiecarui modul: filmarea cursului sustinut de dl. Prof. Colceag + documente text, ppt, link-uri etc. La acestea, se adauga sesiunile saptamanale de mentoring sustinute de formatorii Asociatiei.

Materialele raman la dispozitia cursantilor nelimitat, pot fi accesate cand doriti si de cate ori doriti, ele vor fi accesibile pana la sfarsitul cursului, in primavara.

Aceste materiale vor fi disponibile pe platforma Asociatiei Invata sa Zbori si accesarea lor se face pe baza unui usename si a unei parole de utilizator care vi se vor da dupa inscrierea la curs (dupa completarea formularului de pe site si trimiterea documentelor necesare: copia dupa CI si dovada efectuarii platii).

Va reamintim ca varianta de formare „Schimbarea de paradigma in educatie – nivel 1” este sustinuta in sala, personal de catre dl. Prof . dr. Colceag, fiind una dintre (tot mai) rarele ocazii sa va formati si sa va dezvoltati alaturi de dumnealui personal.

IMPORTANT: datorita numarului mare de solicitari de ultim moment, am prelungit Early Bird-ul pana luni, 26 octombrie, ora 21.00.

Daca mai sunt nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de email a asociației office@invata-sa-zbori.ro.

Va asteptam cu drag in comunitatea noastra educationala!