Adunare Generala Invată să Zbori 2016

Dragi colegi și drage colege,

Doresc sa va reamintesc ca, astfel cum am stabilit anterior, maine va avea loc Adunarea Generală anuala a Asociatiei Invata sa Zbori. Pentru toti cei care doresc sa se inscrie in asociatie sau care au solicitat deja inscrierea, maine se va realiza si admiterea acestora ca membrii ai As IZ, independent de participarea voastra la sedinta sau nu. Daca doriti inscrierea in asociatie si nu ati completat inca adeziunea de membru (sau daca sunteti deja membru si nu ati completat noua adeziune), modelul tip de adeziune il gasiti atasat aici: adeziune membru AIZ .
Va rog s-o completati urgent si sa ne-o trimiteti prin e-mail la ioana.huiduc@invata-sa-zbori.ro , iar ulterior, fie la sedinta, fie prin posta, sa ne trimiteti adeziunile voastre semnate in original, in dublu exemplar, pentru a va putea primi ca membri in asociatie.

Daca nu puteti participa maine la sedinta si doriti sa mandatati pe cineva sa va reprezinte, va rog sa imi trimiteti un e-mail in acest sens (la adresa susmentionata).

Convocatorul si Ordinea de Zi a sedintei de Adunare Generala anuală a Asociatiei Invata sa Zbori il gasiti atasat aici: IZ Convocare_AGO_mai_2016.

Pentru orice informatii suplimentare ma puteti contacta prin e-mail, telefon la 0742064924 sau prim messenger pe Facebook, oricand.

Toate cele bune si FELICITARI pentru PROIECTELE GROZAVE pe care le-ati realizat!
Haideti acum sa le punem si in opera pentru a schimba cu adevarat sistemul de invatamant si paradigma de gandire in educatie din prezent!

Va asteptam cu drag,
Echipa Invata sa Zbori

Comments