Studiile arată că în prezent, la 5 ani, 98% dintre copii pot fi considerați genii. Ei sunt curioși, creativi și au capacitatea de a învăța și de a rezolva probleme în multe moduri. Cu alte cuvinte, au mintea deschisă! Numai 10% dintre ei mai păstează aceste abilități la vârsta de 15 ani.

(sursa: youtube.com, La Educación Prohibida)

 

evolutie

 

Educația pe care o oferim copiilor noștri reflectă felul în care vom trăi în viitor! Înseamnă felul în care aceștia vor înțelege lumea și viața; și mai înseamnă puterea lor de a-și găsi rostul și rolul în lumea pe care o vor crea.

ASTFEL, TOTUL DEPINDE DE EDUCAȚIA PE CARE LE-O OFERIM NOI ASTĂZI!

Redirecționează 2% din impozitul pe venit!

Ca persoană fizică ai posibilitatea să redirecționezi 2% din impozitul pe venit obținut din salariu din anul anterior către o organizație nonprofit.
Formularul 230 se completează cu datele tale personale și se depune sau se trimite prin poștă către secția financiară unde ești înregistrat până la data de 25 mai a anului curent.

Dacă vrei să contribui și tu cu redirecționarea a 2% din impozitul tău pe venit către Asociația Învață-Să-Zbori, te rugăm să urmezi pașii următori:

  1. Descarcă modelul de formular 230 deja completat cu datele Asociației Învăță-Să-Zbori:  formular230+instructiuni ,
  2. Printează formularul,
  3. Trebuie doar să completezi datele tale personale în Sectiunea I,
  4. Pune semnătura ta în dreptul câmpului Semnătura contribuabil,
  5. Trimite formularul prin poștă sau depune-l personal la administrația financiară a județului/sectorului tău, până la data de 25 mai a anului curent.

 

Convinge cât mai mulți cunoscuți și membrii din familie să doneze 2% din impozit pentru Asociația Învață-Să-Zbori și contribuie astfel activ la schimbarea paradigmei de gandire in sistemul de învățămând din România de la cantitativ la calitativ, coerent, sustenabil si eficient!

 

Îți mulțumim!!!